Business

Ondernemers raken er meer en meer van overtuigd dat bloemen en planten in het bedrijf een positieve sfeer en uitstraling verzorgen. Zowel voor het eigen personeel als voor de bezoekers/klanten. Dit geldt zowel voor op kantoor, in de praktijk als in horecagelegenheden.

Wij verzorgen voor verschillende ondernemers zogenaamde bloemabonnementen. Iedere week wordt er door Hoogewerf Bloemen op een vaste dag losse bloemen, een los boeket, boeket in vaas of bloemstuk naar keuze bij u gebracht. Hierdoor hoeft u zelf verder niets meer te regelen.

Alles wordt door ons verzorgd tot en met maandelijkse facturatie. Ook kunnen wij bij speciale gelegenheden in opdacht van u aan uw personeelsleden of klanten boeketten bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan geboorte, huwelijk, ziekte, overlijden, nieuwe klant, opening, verjaardag, etc.

Hiertoe kunnen we vaste afspraken maken over bijvoorbeeld grootte van boeketten en prijsklassen. In onze eigen regio verzorgen wij dit met onze eigen bezorgdienst. Buiten onze regio in Nederland of buitenland werken wij met Fleurop.

Voor meer informatie kunt u langskomen in de winkel, of bellen/mailen voor een afspraak. Wij komen graag persoonlijk langs bij uw bedrijf om in overleg met u, de wensen door te nemen. Mocht u online willen bestellen, dan kan dat uiteraard ook via onze bestel pagina